Namesto treningov v doju



Dragi aikido otroci in njihovi starši,

že dolgo se vam nisem oglasila. Tale samoizolacija drvi v najtemnejše zimske dni in močno upam, da bo vsaj zima ta prava in nam bo nasula kakšen meter snega.

A že kaj pogrešate naše treninge? Jaz pogrešam predvsem vse vas.

Janov in Nejin oči nas je prijazno popvrašal, kaj lahko delate doma. Zato vam predlagam, da:
  • greste vsak dan na vsaj polurni sprehod na bližnji hrib ali travnik
  • pogledate in izvajate tehnike na naši strani, ki so razporejene kot izpitne tehnike za odrasle
  • Linin oči Tomaž nam je pripravil nabor videov s tehnikami, če ste slučajno kakšno pozabili :-)
  • v zadnjih dveh letih smo z tudi vašo pomočjo naredili priročnik projekta SkillAi, kjer lahko vidite vaje, ki smo jih delali na naših treningih in učitelji na Nizozemskem in Madžarskem.
  • Vabljeni ste, da izvedete vsaj eno aktivnost. Svoje domače treninge lahko slikate ali posnamete in jih pošljete.

Predlagam, da se naslednji četrtek, 10. decembra, ob 16h, dobimo na Zoomu in pogledamo, kaj vam je uspelo. In da kakšno rečemo.

Tukaj je povezava: https://uni-lj-si.zoom.us/j/5936529530

Lepo se imejte in upam, da se lahko kmalu lahko srečamo v živo!
Staša


V V ned., 29. nov. 2020 ob 18:49 je oseba Tomaž Dvojmoč napisal:

Za začetek bi imel osebno naslednji predlog. Uporabite aplikacijo, ki je objavljena na spletni strani Aikikai zveze Slovenije in v kateri so zbrane vse izpitne tehnike za odrasle kyu stopnje. Tehnike lahko pregledujete po imenu, napadu, stopnji ipd. V primeru potrebe lahko ime tehnike skupaj z napadom vpišete v Youtube iskalnik in si ogledate, kako se izvaja. Po mojih izkušnjah so zadetki večinoma kar uporabni, včasih je treba biti pozoren, da je tehnika prikazana po principu Aikikai. V pomoč lahko po lastni presoji uporabite tudi videe, ki sem jih zbral na tem seznamu. Upam, da imate za vadbo dovolj prostora in da pohištvo ne bo preveč trpelo. ;-)

Vsem skupaj želim, da čimbolj mirno preživite koronske in decembrske čase ter vas v pričakovanju rahljanja ukrepov lepo pozdravljam.

Tomaž Dvojmoč

On Sat, 28 Nov 2020 at 07:47, Andrej Dočinski wrote:

Pozdravljeni. 

Upam, da ste vsi zdravi in da te težke čase preživljate kar se da normalno. Bi pa imel eno vprašanje. Glede na to, da so vsi otroci bolj ali manj cele dneve doma, med njimi tudi moja Neja in Jan, pri čemer je dolgčas njun stalni spremljevalec, me zanima, ali bi jima lahko dali kak program vaj oz. katere tehnike aikida bi lahko v tem času skupaj vadila? Njuna prednost je vsekakor ta, da sta par in lahko vaje vadita skupaj, bi vas pa vseeno prosil vsaj za kratka navodila oz. usmeritve, kako naj to izvedeta.

Vse dobro želim!

LP
Andrej


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Začetek Aikido sezone 2022 - 2023

Začetek sezone 2023/24

Državni seminar v soboto, 18. 11. 2023

› Naroči se na novice

› Več o klubu Dokiai: www.dokiai.com

Arhiv

Pokaži več