Treningi ta teden

Pozdravljeni,

najprej hvala vsem, ki ste sporočili, če še mislite (ali ne) obiskovati tečaj aikida. Kar nekaj vas je spraševalo glede primerne skupine in urnika za "mladince", zraven pa prihajajo novi (mlajši) začetniki. Ker je to šolsko leto še zelo nesigurno, sva se s Sašom odločila, da ostane ena otroška in ena odrasla skupina. Načeloma bova imela otroški trening izmenično - Sašo TORKI, Staša ČETRTKI in odrasli trening SAŠO. 

Ta torek bova prisotna oba in se bomo srečali zunaj. Videli bomo, koliko vas pride in koliko bo začetnikov. Tudi kombinacija otroški/odrasli termin je možna, saj vem, da so urniki včasih zapleteni. 

V nadaljne bodo treningi v doju, zato moramo upoštevati priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) glede na srečanja v zaprtih prostorih – kar se tiče razdalje, uporabe mask itn. Prosim, da preberete naš »hišni red« spodaj, tako da bomo lahko vsi ostali varni in zdravi.  

Upam, da ste dobro in se jutri ob 17h vidimo,
StašaHišni red v času koronavirusa

Splošno

Če imate katere koli simptome okužbe s koronavirusom ali če ste jih imeli v prejšnjih dveh tednih ali če ste bili v stiku z osebo, ki jih ima oz. jih je imela v prejšnjih dveh tednih, ostanite doma.

Uporaba mask

Prosimo, da imate svojo masko pri sebi in da jo takoj uporabite v primeru, da bi vi sami ali kdo drug kašljal ali kihal.

Nošenje mask med treningom ni obvezno.

Razkužilo rok in dotikanje predmetov

Prosimo, da si razkužite roke pri vstopu v Dojo.

Prostore skrbno čistimo in zračimo pred vsakim srečanjem, kljub temu pa je smiselno, da se izogibate nepotrebnemu dotikanju stvari.

Dotikanje predmetov

Smiselno je, da se izogibate nepotrebnemu kontaktu predmetov.

Lep pozdrav

Staša Pisek
AIKIKAI SLOVENIJE
+386 40 501 737


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Začetek sezone 2023/24

Državni seminar v soboto, 18. 11. 2023

Začetek Aikido sezone 2022 - 2023

› Naroči se na novice

› Več o klubu Dokiai: www.dokiai.com

Arhiv

Pokaži več