Otroški aikido izpiti dec. 2013

19. decembra v našem doju potekali otroški aikido izpiti. Izpit je opravljalo 38 otrok od starosti 4,5 let do 12 let.


Vsi otroci so pokazali napredek in si zaslužijo čestitke za svoj trud. Posebej čestitamo:

12. kyu - Žiga, Jaša, Petja, Miha, Andreas, Maj L. in Maj K., Izabela,  Lucijan, Marko in Bor
10. kyu - Domen, Aljaž, Maj Kr., Svit, Ajda, Arne, Abi, Tara, May
9. kyu - Aleksander, Dejan, Lev Ambrož
8. kyu - Aria, Dan Andrej, Jakob
7. kyu - Luka, Vanja, Aleksej, Alen, Svit JanNekateri otroci so opravljali samo polovičke letnih izpitov, nekaterim pa se izpiti niso najbolj posrečili, eden najmlajših pa se je skril pod stopnice. Novi izpiti se nam obetajo konec maja, pričakujemo prve 6.kyu otroške stopnje.


Otroci lahko prejemejo knjižice Aikikai zveze Slovenije, za višje kyu stopnje je izkaznica obvezna. Knjižice prejemejo pri trenerju, stroške knjižice je 5 €, ki se poravna ob plačilu mesečne članarine. Knjižice si lahko ogledate pri trenerju, so zelo lepe, vanje se vpisujejo kyu in dan stopnje, seminarji in ostalo aikido dogajanje.

Dogajanje na izpitih v doju je posnel Jernej Prelac, povezavo do slik vam pošljem po elektronski pošti, vsak, ki želi original, naj se obrne na trenerja. Dogajanje na Waldorfski šoli ste dokumentirali starši, zato vas prosim, če lahko posredujete kakšno fotografijo. Če imate kakršnekoli zadržke pred objavo fotografij na naši spletni strani, nas prosim nemudoma obvestite.

Hvala obema pomočnikoma, Matevžu in Iztoku, ki pomagata pri aikido treningih, hvala staršem za korektno sodelovanje. Če poznate otroke, ki jih aikido zanima, se lahko treningom priključijo kadarkoli.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Začetek Aikido sezone 2022 - 2023

Začetek sezone 2023/24

Državni seminar v soboto, 18. 11. 2023

› Naroči se na novice

› Več o klubu Dokiai: www.dokiai.com

Arhiv

Pokaži več