Poletni aikido seminarji

Drage aikidoke, dragi aikidoke,

za vse, ki bi radi aktivno trenirali tudi poleti, smo pripravili seznam nekaterih seminarjev in poletnih šol, ki jih je vredno obiskati.

Junij

4. in 5. junija (naslednji vikend!) bo v Torinu (Italija), potekal seminar pod vodstvom Christiana Tissierja Shihana.

17. in 18. lahko greste na Tissierjev seminar v Berlin.

V istem terminu (oz. od 17. do 19. junija) bo potekala tudi poletna šola v Planici v organizaciji Misogi doja. Poleg običajnih aikido treningov boste lahko spoznali/ponovili dihalne vaje in vaje za energijo ter tehnike z orožjem. Pripeljete lahko tudi svojo družino.

Julij

Od 23. do 30. julija bomo kot vsako leto na poletni šoli v Markelu (Nizozemska). Šola bo potekala pod vodstvom našega učitelja in tehničnega direktorja zveze, Wilka Vriesmana, 6. dan Aikikai, gost pa bo Jorge Rojo, 6. dan. Takole je bilo videti lani:V istem času, oz. od 24. do 29. julija, je tudi Tissierjeva poletna šola v Roquebruneu.


Avgust


31. julija se začne drugi del Roquebrunea pod Tissierjevim vodstvom in traja do 5. avgusta.

Od 13. do 20. avgusta bo pod vodstvom Christiana Tissierja shihana, 7. dan Aikikai potekal seminar v Wegimontu (Belgija). Takole je bilo videti lani:25. avgusta pa se bo pričela poletna šola pod vodstvom Wilka Vriesmana v Ljubljani. Trajala bo od četrtka do nedelje, 28. avgusta. Vsekakor dober uvod v sezono rednih treningov, zato je nikar ne zamudite! ;)

Če sem spregledala kakšen seminar, na katerega bi radi opozorili (in povabili kolege aikidoke), mi pišite, da ga dodam.

Poletje bo pestro!

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Začetek sezone 2023/24

Državni seminar v soboto, 18. 11. 2023

Začetek Aikido sezone 2022 - 2023

› Naroči se na novice

› Več o klubu Dokiai: www.dokiai.com

Arhiv

Pokaži več