Vesti iz doja


V preteklem mesecu se je v aikido klubu Dokiai spet marsikaj zanimivega dogajalo. Pa gremo lepo po vrsti.

1. Člani kluba smo se udeležili državnega seminarja pod vodstvom glavnega inštruktorja zveze Jasmina Bišćevića, 3.Dan Aikikai. Seminar lahko štejemo kot uspešen, saj je bilo na tatamijih veliko - okoli 40 - aikidok iz vseh klubov zveze. Prav tako lahko s ponosom povemo, da je izpit za 1.Kyu položila Nastasja iz našega kluba, poleg nje pa še dva člana velenjskega Bushin doja.

2. Dokiajevci smo vrnili "delovni" obisk članom Shinken doja, saj smo se udeležili enega izmed njihovih rednih treningov. Če vas zanima vzdušje, si lahko ogledate fotogalerijo objavljeno v enem prejšnjih člankov ali pa se enostavno udeležite kakega izmed njihovih treningov. Veselimo se že novih srečanj z našimi prijatelji na ali izven tatamijev.

3. Najpomembnejši klubski dogodek ta mesec pa so bili sredini otroški izpiti za 11.Kyu (in s tem rumeni pas) ter izpiti za odrasle za 6. in 5.Kyu. Vsi izpitniki so se ves mesec intenzivno pripravljali na ta dogodek in prikazani odlični izpiti govorijo sami zase. 6 mlajših in 6 starejših otrok je uspešno opravilo izpit za 11.Kyu. Pri odraslih smo dobili 13 novih 6. Kyu-jev in 2 5. Kyu-ja. Vsi, ki so izpit opravili so pokazali, da so na pravi poti, hkrati pa so dobili navodila, kako to pot nadaljevati.

Ob tej priložnosti bi rad še enkrat vsem skupaj čestital - le tako naprej!

p.s. slike izpitov si lahko ogledate na naslednjih povezavah:

otroci izpit, otroci kolaž, odrasli

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Začetek Aikido sezone 2022 - 2023

Začetek sezone 2023/24

Državni seminar v soboto, 18. 11. 2023

› Naroči se na novice

› Več o klubu Dokiai: www.dokiai.com

Arhiv

Pokaži več