Vesti iz doja

Mladi obiskovalci iz Shinken doja.

V zadnjem mesecu je bilo možno vsak teden obiskati kakšno delavnico. V Planici smo se udeležili tridnevne zimske šole, ki sta jo vodila Jasmin Bišćević, 3.Dan Aikikai in Dejan Bišćević, 3.Dan Aikikai. Naslednji vikend je v Škofji Loki potekala delavnica z jo-jem, prav tako pod vodstvom Dejana Bišćevića, kmalu zatem pa smo že trenirali pri Velenjčanih na delavnici pod Jasminom Bišćevićem.



Bolj pisano je bilo ta teden tudi na našem sredinem treningu, saj so nas obiskale aikidoke iz Shinken doja. Super je bilo z njimi trenirati, smo že v pri čakovanju našega gostovanja v njihovem klubu:)


Naši otroci in udeleženci začetniškega tečaja pa aktivno vadijo in ponavljajo tehnike, saj se marčevski izpitni rok, kjer bodo imeli prve izpite za 11. kyu in 6. kyu, hitro približuje.


Ponovno smo začeli s treningi na Fakulteti za varnostne vede, ki potekajo vsak torek in četrtek od 21.00-22.00. Idealna ura za vse, ki bi raje opravili še en trening pred spanjem, namesto ždeli pred TV-jem.



Ne pozabiti na državni seminar, ki bo potekal v nedeljo. Pridite v čim večjem številu. Sploh za začetnike je to odlična priložnost spoznati aikidoke iz ostalih klubov in z njimi vaditi. Videli boste lahko tudi izpite za višje stopnje.

Se vidimo na tatamijih!

Nastasja

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Začetek Aikido sezone 2022 - 2023

Začetek sezone 2023/24

Državni seminar v soboto, 18. 11. 2023

› Naroči se na novice

› Več o klubu Dokiai: www.dokiai.com

Arhiv

Pokaži več