Pridruži se Tatamišerpam!

Verjetno se ob misli nošenja tatamijev prvo spomnite na bolečine v križu, krče v vratu, neprijetnih dotikov umazanih in preznojenih blazin, razdražene prste in tako dalje. Pomislite še enkrat. Nošenje tatamijev ni le to. Prisluhnite zgodbam naših zvestih Tatamišerp.

Medvej Padej: S Tatamišerpami se lahko resnično izrazim. Vsakič ko zalučam tatami v kombi, kar se lahko primerja samo z metanjem lisic po gozdu, bi najraje zarjovel od občutka mogočnosti. Še sreča, da sem pri Tatamišerpah, ki mi to sploh omogočajo.

Maratej Maligraf: Nikoli si nisem mislil, kako mi bodo Tatamišerpe koristne na moji pot. Vsak prehojeni korak s tatamijem v rokah, je kondicijsko kot 100 korakov med tekom po PST-ju. Več tatamijev kot bom znosil, prej bom lahko pretekel svojo prvo 42-ko. Tatamišerpe so zakon!

Maček Žaguma: Če se ne bi redno dobival s Tatamišerpami, bi moj napredek bil zagotovo bolj počasen. Pri nošenju tatamijev si krepiš center, kar pri rednem treningu na tatamijih še kako prav pride. Zakaj pa mislite, da delam tako lepe ukemije? To je možno le, če si eden izmed Tatamišerp!

Zuzu Bralšek: Sprva nisem bila prepričana, da bi se pridružila Tatamišerpam, vendar me je radovednost kmalu premagala in tako sem kmalu postala ena največjih zagovornic Tatamišerp. Tatamiji mi s svojimi štirimi koti odpirajo nova obzorja in kar me fascinira so njihovi različni vzorci in barve, ki nosijo pomembno sporočilo - lahko sem zelen, lahko sem moder, lahko sem črtast, lahko sem obrabljen, lahko sem čisto nov, lahko sem preznojen, ampak za vedno bom Tatamišerpa!

Škerpok Vretasja: Kmalu po vpisu k Tatamišerpam sem se poškodovala in nisem bila prepričana, če se bom k njim sploh kdaj še lahko vrnila. Vendar je na srečo prišlo drugače in ne samo to! Tatamiji so me pozdravili! Zaradi pravilne uporabe tatamija so bolečine začele izginjati in če sem med njihovo nošnjo hodila v tričetrtinskem taktu so delovali blagodejno na vso telo. Za mene so pravi čudežni Kosmotamiji!

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Začetek Aikido sezone 2022 - 2023

Začetek sezone 2023/24

Državni seminar v soboto, 18. 11. 2023

› Naroči se na novice

› Več o klubu Dokiai: www.dokiai.com

Arhiv

Pokaži več