Novice in obvestila

Spoštovani,

poletno lenarjenje se bliža koncu, zato vas vljudno vabim na tatamije. Poleg poletne šole bi avgusta začeli z treningi, naslednji teden v ponedeljek in sredo 11.08 in 13.08 ob 17:00. Za nadaljne treninge se bomo domenili na samih treningih. Prosim, če se vsi zainteresirani za trening javite meni s kratkim sms (Sem ta in ta, pridem ) na 040/745892.

S septembrom bomo začeli redne treninge. Popoldanski bodo 15 minut krajši, zato dobimo še en termin za trening. Prosto imamo soboto ali nedeljo, premislite in skupen dogovor bomo dosegli na prihajajočih treningih, lahko pa svoje predloge posredujete pod komentarje ali na moj telefon.
Jutranji treningi bodo prestavljeni na zgodnejšo uro, začetek 8:00.

Spoštovani, nova sezona se začenja in pričakovanja so velika. Matjaž se odpravlja na tlako na Nizozemsko, mi drvimo naprej. Če hočemo rasti kot klub, moramo zanj tudi skrbeti in pomagati pri njegovem razvoju. Le tako nam bo omogočen vedno boljši trening in napredek. Zato vas že zdaj prosim, da si rezervirate čas za poletno šolo (21-24. 08.) Druga pomembna stvar je rekrutiranje novi članov. Vabite, spodbujajte in predvsem poudarite pozitivne vidike svojega napredka. Zgled vleče bolj kot tisoč besed.

Arigato gozaimas!

Tadej

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Začetek sezone 2023/24

Državni seminar v soboto, 18. 11. 2023

Začetek Aikido sezone 2022 - 2023

› Naroči se na novice

› Več o klubu Dokiai: www.dokiai.com

Arhiv

Pokaži več