Vse najboljše, Dokiai!

4. novembra je minilo tri leta od prvega treninga kluba Dokiai. Začelo se je v majhnem doju na podstrešju, poleg učitelja pa so bili prisotni še štirje učenci, a v treh letih se je marsikaj spremenilo. Treningi so se kmalu preselili v prostornejši dvorani za Bežigradom, pridružilo pa se je tudi veliko novih članov, tako v Ljubljani kot tudi na Gorenjskem, kjer treningi sedaj potekajo na Gimnaziji Jesenice.

Poleg fizične rasti se je nabralo tudi veliko novega znanja in izkušenj, ki so pripomogle k dvigovanju nivoja treniranja, prišle pa so z redno udeležbo na številnih seminarjih v tujini in organiziranjem državnih in mednarodnih seminarjev v Sloveniji v okviru Aikikai zveze Slovenija. Dokiai ima tako danes že več kot 100 vpisanih članov, učitelja stopnje nidan in shodan, ter je član Aikikai zveze Slovenija, povezane s svetovnim sedežem Aikida - Hombu Dojom.

Prihodnje leto se v Ljubljani obeta obisk shihan-a iz Hombu Doja, pred vrati pa je tudi državni seminar Aikikai zveze v Ljubljani(11. november), ki ga bo vodil Jasmin Bišćević (2. Dan), teden za tem pa še seminar z Wilko Vriesman sensei-em (5. Dan), prav tako v Ljubljani (16. - 18. november).

Vljudno vabljeni!

(V nedeljo prinesite s seboj bokken)

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Začetek Aikido sezone 2022 - 2023

Začetek sezone 2023/24

Državni seminar v soboto, 18. 11. 2023

› Naroči se na novice

› Več o klubu Dokiai: www.dokiai.com

Arhiv

Pokaži več